Monark

 • LÄS MER » 4 995:-

  Monark EMMA, 3-VXL

  Een enkel och stark ram med ett lågt insteg. På den monteras robusta komponenter som tål att användas dag ut och dag in i många år. Skärmar, pakethållare, stöd, belysning och ringklocka är givetvis standard.

 • LÄS MER » 5 995:-

  Monark Karin 233, 3-vxl

  Det här är en cykel som är lika omtyckt av killar som av tjejer och av unga såväl som gamla. Treväxlade Karin har mycket gemensamt våra allra första damcyklar. Den karakteristiska svängda ramen skapades för över hundra år sedan och ett halvt sekel senare hade den mognat färdigt och fått det utseende som vi än idag håller fast vid. Karin är standardutrustad med rejäla skärmar i plåt, pakethållare, cykelkorg, lås, stöd, ringklocka reflexer och belysning.

 • LÄS MER » 5 995:-

  Monark KARIN 26", 3-VXL

  En komplett 26" cykel med traditionell ”hängmattsram”. För dig som vill cykla på en klassisk ”Karin” men tycker att originalet är för stor. Denna cykel har tre växlar, skärmar, pakethållare, belysning, lås och stöd. Ramstorlek: 43 cm: 140-160 cm

 • LÄS MER » 4 995:-

  Monark SIGVARD, 3-VXL

  Sigvard är ny men receptet är gammalt. Skärmar, pakethållare, stöd, belysning och ringklocka. Allt monterat på en ram av klassiskt snitt. Är du på jakt efter en enkel och rejäl cykel? Sigvard är din vän.